Meny
Antikvariat logo

HOFMAN, TYCHO de. - MED DEDIKATION (FRA UDGIVEREN) TIL JOHANNES EWALD.

Kort Afhandling om Oprindelsen til at tage og at give Tiende, samt Rettighed til at kalde sig Prester efter de Canoniske, og især efter de Danske og Norske Love. Andet Oplag, forøget med et Tillæg.

lyn55076

Kiøbenhavn, Godiches Efterleverske, 1777. 4to. Samtidigt helldrbd. med ophøjede bind på ryggen, stregforgyldninger i rygfelter. Forgyldt titeletiket med lille hak. En smule slid ved kapitæler. Kobberstukket portræt af Hofman (Stukket af J.G. Wille), flere vignetter. En foldeplanche og en tabel. På fribladet "Til min gode Ven/ Skjalden Johannes Ewald/ fra/ Forfatteren/ Kjöbenhavn det 1777 Aar." "Forfatteren" er her B.C. Sandvig, som har forfærdiget bogens tillæg. Også tilhørt C. Bricka og Poul Hauge med hans exlibris.

Dette er 2. udgaven, som blev sat med fraktur i modsætning til første-udgaven der var sat i antikva. Værket om "Tiende" har som grundlag en opsats om dette emne, som H. havde skrevet på foranledning af Universitetet i Jena, der hædrede ham med den juridiske doktorgrad (diplomet gengivet på foldeplanchen). - Bibl. Danica II:920.

 6 057 SEK 

Om säljaren

Herman H J Lynge & Søn A/S

Naturvidenskab - Jura - Filosofi - Sprog - Arkæologi - Gamle og sjældne bøger - Videnskabelige tidskrifter.

Prisen er uden moms/Prices shown without VAT

Silkegade 11

DK-1113 København K, DK

E-post: herman@lynge.com

Hemsida: http://www.lynge.com/

Telefon: +45 33 15 53 35

VAT: DK 16 89 50 16

Öppettider
måndag - torsdag:
10:00-17:00
fredag:
10:00-17:00 For afhentning af bøger i antikvariatet, aftal da venligst tidspunkt