Meny
Antikvariat logo

LOLLAND - ANDERSEN, S.K., ARNE MELCHIOR m.fl.

Farøbroerne. Bog om broerne og motorvejene i anledning af indvielsen den 4. juni 1985.

vga611792

Møn kommune, Nørre Alslev kommune, Vordingborg kommune, Storstrøms amtskommune og Vejdirektoratet i 1985. Tværformat, 4to. 140 sider. Rigt illustreret med fotos og tegninger i s/h og farver. Heftet med orig. blåt, tykt omslag og illustreret smudsomslag.

* Historien om et brobyggeri, der på mange måder omlagde store dele af egnen omkring Storstrømmen. Den lille, fredelige Farø, hvor man før i tiden kun kunne vade ud til ved lavvande, blev pludselig eftertrykkeligt landfast, med broerne tværs over den, og en landevejsdæmning over til Bogø, der ligeledes blev forvandlet fra en søvnig ø, der lå for enden af en smal dæmning over til Møn, til en gennemfartsvej for en travl omverden. Bogen indledes af en veloplagt Arne Melchior, der hver gang et vej- eller broprojekt virkeliggjordes, stråledes som den skinbarlige sol selv.

 £12 

Om säljaren

Vangsgaards Antikvariat

Dyre og sjældne bøger og manuskripter, førsteudgaver, historie og religion, kunstbøger, grafik og foto samt et stort udvalg af almen fag- og skønlitteratur.

FORSENDELSE: Alle pakker til Danmark sendes med PostNord som pakkepost MED omdeling. Man kan naturligvis også afhente bøgerne selv i butikken.

Fiolstræde 34-36

DK-1171 København K, DK

E-post: order@vangsgaards.dk

Hemsida: http://www.vangsgaards.dk/

Telefon: +45 33 12 13 44

VAT: DK 37 32 94 60

Öppettider
måndag - fredag:
9:30-18:00
lördag:
10:00-15:00